onsdag 9 juli 2008

Hårsvall!


Finns det någon som har ett bra tips om hur man kan få håret att växa fortare?
Gärna något annat än naturapotekspiller.

Xoxo/Nati

93 kommentarer:

Sofia sa...

Jag undrar samma sak. Jag var och klippte mig för ett tag sedan och tyckte frisören tog alldeles för mycket :( *snyft*

Anonym sa...

kamma de ofta (i hårbotten), de stimulerar hår rötterna och får de också att bli friskare. Även att duscha håret i väldigt kallt vatten stimulerar och ökar hårväxten! :) Lycka till! Mina knep iaf. Håret har vuxit som ogräs! men de krävs lite tid och knåp =) Kram

Anonym sa...

b- vitamin som mjölk, ost osv. massera hårbotten varje dag för att stimlera hårsäckarna :)

Anonym sa...

Har hört att man ska massera hårbotten ordentligt varje gång man tävttar det. kan även massera hårbotten ändå, det gör att det stimuleras o växer snabbar..

Anonym sa...

Funkar naturapotekspiller då?

Anonym sa...

klippa det hyffsat ofta, och att inte exprementera med det för mkt..

Anonym sa...

ät morötter och massage, mycket bra =)

Anonym sa...

Klipp inte för mycket när du klipper då växer det ju inte så mycket tills nästa gång :) funkar på mig iallafall ;P

Anonym sa...

Jag måste väl ge mitt tips att ha mina gener, eller så är det något jag gör, för mitt hår växer som ogräs! Klipper jag mig så är det lika långt sen igen. Inget bra tips kanske men du verkar ha fått en del iaf. Lycka till ändå! :)

Anonym sa...

det sägs växa mer under sommartider. Skippa massa kemiska behandlingar, & vårda ditt hår med rätt produkter.

Anna L sa...

B-vitaminer från apoteket, små gula tabletter. Man ska ta typ 4-5 om dagen. Jag gjorde det förut och håret växte massor...

Anonym sa...

Jag brukar alltid göra en inbakad fläta på mig efter att jag har duschat mitt hår i kallt vatten och så gör jag kanske 10 ggr i månaden och varje gång jag har gjort så och väntat i någon månad får jag alltid en massa kommentarer om att mitt hår har blivit långt :)

Anonym sa...

Det som funkar för mig är att ge sjutton i att föna håret. Och det jobbigaste är när håret ska förbi axlarna för då ligger det där o nöter i evigheter känns det som.
Allt som sliter på håret ska man ju förstås undvika om du vill vara snäll mot stråna. Fast man vill ju inte se ut som ett ras varje dag i håret...haha (kolla in det mongo videoinlägget i min blogg).

iWill sa...

Hejsan natacha jag undrar om du vet någon bra och billig affär i London tack på förhand pussokram
Magi

Anonym sa...

Hej! Surfade runt lite på nätet och kom in på din blogg:) Kan verkligen tipsa om Håroligis produkter. Gå till en salong som säljer det märket, det säljs bara av hårologer, och dom kan blanda en personlig produkt just för varje fall, plus att dom säljer specialutformade vitaminer mm.
I love them! :)

Anonym sa...

Det finns en inpackning från Lee Stafford som jag verkligen tycker funkar, vet inte exakt vad den heter men det är en liten lila burk (ser typ ut som en burk vax.) kostar en hundring och finns på typ åhléns och kicks, lycka till :)

Anonym sa...

Jag har ett jätte bra tips som verkligen hjälper. Man ska dricka linfrön men de ska vara ej krossade. Man lägger fröna i varmt vatten under natten och dricker det på morgonen,Håret blir mycket tjockare och så växer det fort. Kram

Anonym sa...

Linfrön är det bästa för håret.

Anonym sa...

Platta/locka/föna inte håret. Alltså använd inte saker som sliter på håret exempelvis plattång och låt håret självtorka. Ha någon sorts spray som skydd om du är i solen.
Borsta inte håret när det är blött och tvätta det inte mer än var tredje dag.

Då lovar jag dig att ditt hår kommer bli längre, för om det slits måste du klippa så mycket nästa gång du klipper dig och klippa dig oftare!

Anonym sa...

Att man måste ta hand om sitt hår antar jag att du redan vet (haha) men som alla andra säger (kikade igenom alla kommentarer) så ska man massera hårbotten och borsta det mycket (när det är torrt). Gärna med en mjuk borste! Jag vet inte om man märker någon skillnad, om inte så kommer du få finare hår i alla fall :)Lycka till! Kram Emma

Anonym sa...

Tvätta inte håret för ofta och när du tvättat det så låt det självtorka när du har tillfälle. Att föna håret sliter mycket.
Gör regelbundna inpackningar.

Tänk oxå på att inte ha håret uppsatt i tofs på exakt samma ställen dagligen, bandet sliter då väldigt mycket på samma ställe och apar då av stråna till slut. Och hur fult det än är haha: använd tyghårband när du går hemma - det sliter såååå mycket mindre än vassa snoddar.

Blek utväxten istället för att bleka slingor - det sliter mindre då.

Lycka till!
Mvh -B.

Anonym sa...

Hej Natacha!
Jag undrar om du har beställt ifrån asos.com. Om du vet leveranstid, hur lång tid det tar för kläderna att komma till sverige, vad fraktkostanden är? och även strl, om de är små eller stora?. Vore jättegulligt om du har tid och svara. ska till london om en månad typ, vill hinnna få innan dess =)Tack för en jättebra blogg föressten, har helt ändrat uppfattning om dig än vad man har sett i skvallertidningarna, du verkar vara en smarttjej med föttterna på¨jorden. Iallafall om vad man kan läsa på bloggen.

Anonym sa...

Svår fråga :P..ja vill oxå att mitt ska växa snabbare :) ..men de tar sådan tid alltså :/ . om du får reda på nått så skriv gärna till mej :) Peace Ruza

Anonym sa...

Hårkontroll för Life hälsobutiken funkar du ville inte ha nåt piller men det funkar verkligen och naglarna blir starka och långa! Ska aldrig sluta med det.

Anonym sa...

Använd Lóreal Absolute Repair! Alltså massa, massa fukt. Mitt hår har blivit jättelångt sen jag började använda det.

Anonym sa...

sluta borsta och kamma håret, låt det vara i fred ( med andra ord sluta slit ut håret och det ser ut att vara längte). tvätta det max 1 gång i veckan.. mitt hår är som ogräs efter denna behandling :) fast helt ärligt så tror jag inte man kan påverka håret så värst mycket. växer ditt hår sakta så är det nog tyvärr så.. :/

Anonym sa...

Ät mycket B-vitamin som är det som påverkar hårproduktion. Fosfor är bra också...
När du har tvättat håret så avsluta med att skölja det i kallt vatten, det sluter hårstråna så de inte är så uppruggade vilket gör att de håller bättre.
Annars e de som de andra säger, självtorka, undvik tofs, inpackningar, undvik färga samma ställe flera gånger... Lycka till!

Anonym sa...

Hej, jag har hört att man endast ska använda balsam när man tvättar håret, gnugga ordentligt i hårbotten för att få det riktigt rent. schampoo innehåller visst en hel del silikoner som inte är bra för håret och sliter på det och att bara använda balsam får det visst att växa en hel del också :) Läs mer på www.lockig.se :)

Anonym sa...

hårkontroll funkar verkligen inte, min naglar blir jätte sköra och går av hela tiden, usch!

Anonym sa...

jag vet en sak som verkligen funkar: massage av hårbottnet! det stimulerar hårsäckarna att producera ämnen för hårväxten snabbare!! massera varje dag!

Sen kan vissa oljor som masseras in i hårbottnet hjälpa också

http://countessas.blogspot.com

Anonym sa...

Hej Natacha
Jag vill med ha långt hår IGEN :D
Ville egentligen bara säga att jag har nominerat dig på min blogg. Så läs om du vill :)

Anonym sa...

Men suck. Jag är frisör och kan intyga att det finns INGENTING som får håret att växa snabbare. Det kan växa friskare eller normal takt om det växer VÄLDIGT långsamt. Men det finns inget mirakelskit som får det att växa i nån supertakt. Att massera hårbotten är såklart bra, men det växer inte snabbare. Tänk innan ni klipper er helt enkelt och slit inte onödigt mycket på det. Man brukar säga att man ska tänka att håret är en nylonstrumpa, behandla det lika varsamt. Sen får var och en tro vad de vill men det är bara slöseri med pengar, pengar som man kan lägga på bättre saker till sig själv.

Anonym sa...

förr i tiden använde man ricinolja...mamma körde det på ögonfransarna

Anonym sa...

Har hört att det ska fungera genom att massera hårbottnen!

Anonym sa...

jag har en jättebra inpackning som du hittar på: http://www.drmiracles.com/store/dam-hair-pp.html
Jag rakpermanentade mitt hår och totalförstörde det, inpackningen har både gjort så att det har växt snabbare och blivit starkare! Rekomenderas starkt och det är även ett bra pris på det!

Ha det fint

Anonym sa...

Hej natti!
Min tjejkompis beställde hem ett par skor från steve madden stl 36 och de är alldeles för små för henne, du har haft de skorna i ett inlägg där du tipsade, om du eller en tjejkompis är sugna får ni mer än gärna höra av er för hon vill sälja de!

Nelli sa...

alltså, jag tror inte på att en massa produkter innehållandes massa skit ska få håret att växa eller bli friskare. jag brukar ofta få komplimanger för mitt hår, och mitt bästa knep är att äta rätt. Jag är pers, och persisk mat är nog det bästa för håret. Man ska äta regelbundet och en varierad kost. Alltså ej tillaga värsta svåra måltiden en dag, sen skita i det resterande 6 dagar. Min mamma och pappa lagar persisk mat som innehåller skitmycket linser (SKITBRA för håret!!) persilja, BÖNOR(!!) osv.. jag har fler tips på grödor och liknande som är skitbra för håret om du vill ha, kan även fråga min mor :) en annan sak du kan göra är att ta spenatpulver, blanda ut det med lite vatten, olivolja och ägg och shamponera in och sklj ut som ett vanligt schampoo. Håret växer snabbare och får en fin lyster. Och juste! Ännu ett tips är att köpa VITLÖKSSCHAMPOO! (vet inte om det finns att hitta i sverige dock..)men annars kan man köpa vitlöksklyftor och skala dessa och massera in saften i hårbotten och håret. Detta gör även att man inte får kala fläckar :) ja, som sagt... för fler tips hör av dig :) haha

Anonym sa...

en inpackning från LEE STAFFORD finns att köpa på åhlens, lila/rosa burk :)99kr suuperbra

Anonym sa...

hej Natacha!
Jag har träffat dig för ca två-tre år sedan, och tyckte du var jättegullig och sjukt trevlig. SKulle vara kul om du kollade in min blogg, http://miniliinas.blogg.se
och kanske lämnade en kommentar :)
Har kvar autografen jag fick av dig med förresten, du vart typ, min största idol då!
Puss Liina

Anonym sa...

Shit, snacka om hårsvall! Jag tror på att må bra och äta relativt nyttigt, men hoppas på något mirakelpiller;)

Anonym sa...

Hey girl!!för hår/naglar/hud har jag absolut de bästa ever:)heter indium,e typ like a homeopatmedicin...mitt hår har vuxit typ 15 cm på 7 månader samt att de e starkare,tjockare o i bästa kvalité någonsin.naglarna växer på bra dom med o e stenhårda,skivar sej osv...en kompis mamma som säljer de,så vill Du få håret o växa på BRA write me.
hoppas allt e bra annars.BRA blogg:)bra hela Du!kram Anna

www.barbie80.blogg.se

Anonym sa...

Du ska massera hårbåtten i samband med att du gör en hårinpackning, jag brukar göra det varannan dag. Var och klippte mig för 2 veckor sedan och mitt hår har redan växt 2,5 cm! Och så ska du helst låta det torka av sig själv för det mesta. Då slits det mindre, alltså håret är "friskare" och växer fortare! :)

Anonym sa...

Hej, har man sprött och torrt hår kan det hjälpa att bara lägga in en toning i håret. Min frisörtipsade om eftersom mitt är torrt och eländigt. Det skyddar håret mot det mesta... Toningen gör även att hårstrårna "drar" ihop sig och du kanske inte behöver klippa dig så ofta, håller på med det och verkar hjälpa för mig..

vickis sa...

när man klipper sej ska man
klippa jätte lite för de växer typ
1cm på en månad

vickis sa...

maan ska klippa sej jätte lite för
håret växer typ 1cm i månaden

Anonym sa...

om man låter håret vila från extensions, hårsprayer och föning samt satsar på bra produkter som schampoo, balsam och inpackning från exempelvis maria nila, shea spa eller kerasté (dyrt men värt!) och toppar det då och då växer det snabbare, iaf för mig :)

Anonym sa...

Klipp så sällan, och när du klipper ta bara bort det du verkligen vill bli av med. Under tiden använd vårdande produkter för håret. Jag vet, för jag har sparat och jag har långt och friskt hår nu tillslut. Men det tar sin tid.. :)Sedan håll inte på med extentions och platttångar och sånt, det sliter och tunnar ut håret.

Lycka till, men du har redan jättefint hår ifs :)

/www.missivana.blogg.se

Anonym sa...

klipp det ungefär var 6e vecka och ta inte så mycket då på längden. Massera hårbotten regelbundet och har även hört att om man duschar håret i kallt vatten ska hjälpa! Ha det fint, Kram

Anonym sa...

Jag undrar samma sak ;) Har mitt hår på utväxt just nu och det är såå tråkigt att vänta. Vill ju ha långt hår nu :D

Anonym sa...

Kicks säljer en bra grej, märket "Lee stafford", man har det mellan schampoot och balsamet när man duschar. Man gnider in det i hårbotten och sen ut i topparna! På mig har det funkat jättebra, mitt hår har växt mer än vanligt!

Anonym sa...

sol är bra för håret med tanke på att det innehåller massa "-vitaimn som är bra för håret, och massera din hårbotten ofta, eller be nån klia dig i håret, det är otroligt skönt också!hihi:=

Anonym sa...

Kan man ha den här klänninge om man är 170cm? Blir den inte för kort??? Snälla svara!!!! :)

http://www.tradera.com/Tub_klanning_blommig_H_M_HM_TREND_strl_34_-auktion-67878991



//lollo

Anonym sa...

Man kan köpa ett par tabblet på Life "hälsobutiken" som heter "hårkontroll"

Dem är jätte bra , man märker jätte snabbt att håret blir längre och friskare

Malin sa...

Jag är frisör och det tipset jag har är att massera hårbotten ofta och äta vitaminer. Sov med fläta varje kväll. Borsta det ofta då du "smörjer" håret och vårda det med inpackning. (använd inpackning som balsam). Och självklart försöka att inte göra saker som sliter på håret (värme). Lycka till

Anonym sa...

Börja dricka de gula dunkarna med aloe vera från forever living products. Innehållar allt du behöver och lite till. Mitt hår växer som ogräs och skiner ikapp med solen!

Anonym sa...

Hej! Mitt hår växer som ogräs,jag gör inget speciellt,dricker vatten,äter någorlunda hälsosamt,klipper det inte så ofta,plattar inte så ofta,tonar typ en gång per år,tvättar inte för ofta. Hoppas det var till hlälp! :)

Anonym sa...

Jag gjorde det själv för ett tag sen. Jag masserade hårbotten noga när jag schampoonerade det. Borstade genom noga och gjorde regelbundana hårinpackningar. Sen kan jag också rekomendera att skydda håret från solen för att minska risken för slitet hår. Kram

Anonym sa...

Mitt bästa tips är att massera hårbotten, mitt hår växer som ogräs då :)

Anonym sa...

att sitta under laser fungerar utmärkt tillsammans med att äta hårlogis produkter. Har haft mycket extensions och blekningar i mitt hår vilket gjorde att jag klippte det kort. Ångrade mig fort....Men med hjälp av laser och deras produkter växer det FORT ut!

Anonym sa...

en ny klänning från Breeze har kommit! Kika in på min blogg för att se den :)

hannah renström sa...

ät massor av banan!!!!! det hjälper även naglarna att bli starkare

Anonym sa...

Jae du, apotekstabletter har jag inte testat men Friggs Silicatabletter funkar för mig. Finns på Ica Maxi eller Obs.

Malena Dahl sa...

Massera hårbotten några minuter varje dag så du får igånr blodcirkulationen.. Dra igenom håret ordentligt med en borste också, det hjälper både till med att få igånr blodcirkulationen och får ut fetterna i håret så det ser fräschare ut =)

Anonym sa...

ett tips som även gör susen för både hår, hud och naglar. verkligen kanon! iaf för mig. även bra för kroppen, blandannat figurer då det även ökar fettförbränningen vid träning. Undermedlet jag pratar om är OMEGA-3 kapslar (speciellt utav märket Strenght´s eller även det av märket Pikasol som finns på hälsokostafärerna)! mina naglar och mitt hår växer som bara den och min hud är otroligt mkt bättre då jag haft en n problemhy sedan tidigare. dessutomom man minskar ner på snabba kolhydrater och ökar på proteinintaget så hjälper även det... speciellt då för figuren, men absolut för även hår,hud och naglar. håret blir även starkare och friskare. har fått många kommentarer från både min frisör och min nageltherapeft. att de märkt stor skillnad då jag lade om kosten i februari tills nu. Kan verkligen rekommendera detta!

Anonym sa...

Hej Nati!
Mitt hår har de senaste åren vuxit riktigt snabbt och jag har ändå klippt topprna regelbundet. Mina tips är som följer:
Tvätta inte håret för ofta
Använd bra shampoo och balsam (jag använder joico)
Låt Dani massera och klia dig i hårbotten, de tgör min kille på mig framför tvn på kvällarna och jag tror absolut att det är det som får det att växa så bra!

stora kramar!

Anonym sa...

Du är gudomligt fin

Anonym sa...

vet inte om de funkar men jag har hört nån stans att man kan massera hårbotten extra mkt när man tvätta håret. de skadar ju inte att prova :P ha d, puss <3

Anonym sa...

massera hårbottnen och ta hand om håret med hårinpackningar och itne alltför mkt som sliter på håret.

Anonym sa...

Mitt hår stod stilla ett bra tag innan jag ändrade min kost. Nu när jag äter mycket protein, så som lax, kyckling, tonfisk, makrill etc, så växer det som ogräs. Eftersom håret endast består av protein så är det ganska rimligt :) Så ät mycket fisk, det hjälper ärligt talat.

Anonym sa...

Jag har hört att man ska ta vanlig lotion och kleta på lite i topparna. Så ska det tydligen växa bättre.

Anonym sa...

Har ett tips jag kan ge dig, som jag själv andvänder. Nämligen silica. Ett kosttillskott som är bra för både hår, hud & naglar. Innehåller åkerfräken, som är rikt på kisel & B-vitaminerna niacin, pantonensyra och folsyra, vitaminer som har betydelse för en frisk hud, mm.

Tabletterna finns både på hälsokosten & vanliga matvarubutiker. Jag har haft en som heter "hår, hud & naglar" men det spelar inte så stor roll om vilket märke du köper för de innehåller ju i princip samma sak.

Tänk på att inte ha för bråttom och sluta med tabletterna för att du inte ser något resultat, det tar ett tag! Min burk var kanske halvfull när jag märkte något. Först var det mina naglar som blivit stenhårda och riktigt långa! har alltid haft problem med sköra fula naglar. och eftersom det var en så märkbar förbättring på mina naglar så tror jag att tabletterna iaf gör något för håret och huden också..

kanske värt ett försök? :)

ha det vackert!

Emma Larsson sa...

Hej Natacha! Jag rekomenderar att du masserar din hårbotten varje kväll i ca 1 minut, detta sätter igång blodcirkulationen. De är dock ingen bra idée om du har problem med fet hårbotten för då blir det ännu fetare. Om man köper piller för ökad hårväxt kan oönskat hår på kroppen börja växa mer istället. Så jag tycker att huvudmassagen är att rekomendera. Gå annars på huvudmassage hos din frisör någon gång ibland, det finns hos dom flesta till ett bra pris och då ingår oftast inpakning med. Lycka till!

Anonym sa...

Jag vet en jätte bra blogg sida där du kan få massvis med bra tips från en supper duktig tjej . Hairbyme.blogg.se

Madde sa...

Pröva 'prenatal-vitamins' (multi-vitamin för gravida).. Mitt hår och mina naglar har aldri växt så snabbt som under min graviditet. Tar fortfarande ett piller varje morron (fast lillsessan snart blir 3mån).. riktiga mirakel vitaminer är va dom är, rekomenderar dom till alla som frågar hur mitt hår å mina naglar blivit så långa å fina :)

Anonym sa...

Jag kommer från Iran och där brukar man ta 1-2 ägg, vispa de lite snabbt och ta i håret som inpackning. Skälj ur det noggrant och om du fortfarande känner att du störs av ägglukt massera in citronjuice i håret så neutraliseras lukten. Ägg gör håret starkare.

Annars kan man byta ut äggen mot olivolja (eller varför inte blanda), då får man ett superglansigt hår! Skölj dock ur det ordentligt så det inte ser fettigt ut sen.

Ju längre du har i ägg/olivolja desto bättre!

Anonym sa...

*Fin blogg du har :) Vad ska du hitta på ihelgen ?*

Anonym sa...

Hårolig har bra produkter för att få håret att växa snabbare! /Fredrik

Anonym sa...

jadu ingen aning.. extensions fan... mig själv =)

Anonym sa...

Hörde från en frisör att inget av dessa ska funka... Men jag ger dig tipsen iallafall... Massera hårbotten varje gång du tvättar det(det gör att hårsäckarna gör håret mjukare om inte annat), tvätta gärna i kallt eller småljummet vatten... För maximal effekt ska man helst inte tvätta håret oftare än var tredje dag, men varannan funkar oxå... Borsta inte håret när det är blött(det sliter ut/av håret)... Låt håret självtorka då fön/platt/locktång sliter ut håret oerhört mycket... Använd helst inte hårsnodd och använder du det ofta så sätt den på olika ställen varje gång då snodde sliter på håret där den sitter... När du klipper dig, så klipp bara 1-2 cm(eller mindre) och klipp dig oftare(ungefär var 8e vecka) istället... Då känns det som att håret växer snabbare...

Lycka till!!! /Maria

Anonym sa...

jag vet en som säljer produkter från alpnäring och där har dom en viss tablett som funkar bra för det. det är naturliga ingredienser och är även mkt bra för hud och naglar. bra skydd mot acne. jag rekomenderar den starkt. jag testade den när ja hade problem med hår avfall och den är jätte bra. vill du veta mer om produkten och hur du beställer så hör av dej till anette bodin 0708972479

Anonym sa...

TYVÄRR DET FINNS INGET MAN KAN GÖRA FÖR ATT FÅ HÅRET ATT VÄXA SNABBARE. Håret växer från roten o inte toppen.

Anonym sa...

Prova att massera hårbotten. Jag har hört att det kan hjälvpa men vag vet inte. Värt att testa! Kram!

Anonym sa...

Jag är utbildad frisör precis som du (?) och vet därför att det inte går att få håret att växa snabbare, HUR mycket jag än vill tro själv då jag OCKSÅ vill att mitt hår ska växa snabbare.. Oftast är felet att man sliter för mkt på håret, (plattning, föning, spray osv) så att topparna går av. Speciellt om man färgar eller bleker (!) mycket som jag har gjort. Det räcker med att borsta håret, så kan topparna gå av ifall de är spröda. Har man rätt produkter och vårdar håret, använder borste med mjuka strån, klipper lite men ofta, så tror jag att håret åtminstone kommer UPPLEVAS som att det växer snabbare! Håret kortas ju automatiskt av hela tiden om topparna är spröda och går av. Då upplever man det aldrig som att det växer ut heller, det står ju bara och gnetar på samma ställe.

Så satsa på bra grunder som schampo, balsam och inpackningar. Silikondroppar kan man använda sparsamt på topparna om man vill att de ska li mindre frissiga. Och du kan t.ex. lägga i en inpackning och sova med den och skölja ur på morgonen. Då blir håret riktigt vackert! Skydda håret från solen och ät rätt....

För tänk på att
HÅRET MÅR SOM DU SJÄLV MÅR!

tack för mig! =)

Anonym sa...

tvätta inte håret om det inte är nödvändigt, hårkur en gång i veckan, och undvik att föna och platta det! att försöka låta håret vara så "naturligt" som möjligtär det bästa du kan göra! klipp dig sedan regelbunden var 8:onde vecka :)

Anonym sa...

i häslobutiker finns det något som heter hårkontroll, man tar två tabletter om dagen. bra för hud hår och naglar. funkar för mig iaf.

Emma sa...

Jag har hört att man skall massera hårbotten ofta, det stimulerar hårsäckarna och får håret på så sätt att växa fortare.
Mvh Emma

Anonym sa...

Det finns ett kosttillskott som heter Silica. Man tar ett piller morgon och kväll och man märker skillnaden efter bara någon månad! Silica stärker även naglarna så att dom inte ska dela sig och spricka. Silica kan man köpa allt från den dagligavaruhandeln till hälsokostbutiker.

Karola sa...

Jag har testat jästtabletter(som jag köpte på naturapoteket). Det funkade jättebra. Men tyvärr växer håret snabbare på alla andra ställen på kroppen också!

Anonym sa...

hola, yo estoy viviendo en mexico y hay an shampoo que se llama crece con vitamina e, tal vez hay algo similar en suecia, podrias preguntar en la farmacia. dicen que el pelo crece muchisimo usando ese shampoo, todavia no lo compro pero en estos dias lo voy a probar, regreso con el resultado, un besito

Anonym sa...

jag dricker mycket mjölk (c-vitamin) osv.. masserar min hårbotten, och nu över sommaren har jag slutat att använda plattången (vet inte om du gör det, men jag gjorde det ganska ofta) och färgar inte mitt hår så mycket heller... mitt hår har vuxit snabbt

Anonym sa...

Om man slutar platta och färga det, toppar det och använder hårinpackning så växer det mycket!

Anonym sa...

Masera hårbotten ofta.
Det hjälper inte att klippa håret ofta för att det skall växa fortare, som många tror. Vissa kan inte få så långt hår det beror på vad man har för gener. Kram simzan

Anonym sa...

jag har hört att det är bra att duscha i kallt vatten, inte borsta då håret är blött. sen så fick jag nämligen tips från frisören (som toppade mitt hår lite för kort) och hon sa att man kan sova med hårinpackningen över natten, bara slänga runt en handuk och sen skölja ur dagen efter :) läs gärna min blogg (nybörjare), kommentarer uppskattas! ;*